„Coűte que coűte”la Cineclubul One World Romania

„Coűte que coűte”la Cineclubul One World Romania

22 mai

Duminică, 26 mai, de la ora 19:00 vă invităm la POINT, să descoperiți la Cineclubul OWR un alt documentar realizat de Claire Simon - „Cu orice preț” („Coűte que coűte”, 1995). 


Proiecția e organizată cu sprijinul Institutului Francez din București și e prezentat în prelungirea Festivalului Filmului Francez 2019, care s-a desfășurat la București în perioada 8-16 mai.


„Cu orice preț” e un film în care se vor regăsi toți aceia care au avut la un moment dat o organizație mică, au făcut parte dintr-una, sau au încercat să funcționeze independent de instituțiile sau corporațiile bogate. Într-o zonă industrială din apropiere de Nisa, angajații unei mici firme specializate în fabricarea porţiilor de mâncare gătite vândute în supermarketuri luptă zi de zi să supraviețuiască. Timp de mai multe luni, Claire Simon a filmat lupta patronului și a celor cinci angajați de a găși soluții si a salva afacerea de la faliment, cu orice preț.


Proiecția începe la ora 19:00 și va fi urmată de o discuție cu organizatorii evenimentului. Filmul va fi subtitrat în limba engleză.

Intrarea la Cineclubul OWR este liberă, pe bază de rezervare prin site-ul Eventbook.Evenimentul este organizat de Asociația One World Romania cu sprijinul Institutului Francez din București și este co-finanțat de AFCN.
 

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


Sponsor principal: Kaufland
Bilete prin: Eventbook
Partener de mobilitate: Autonom
Partener logistic: DHL
Partener digital: Canopy
Partener de monitorizare: mediaTRUST
Festivalul a fost fondat în 2008 de: Centrul Ceh București

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com