MĂSURI DE SIGURANȚĂ

MĂSURI DE SIGURANȚĂ:


Proiecțiile de filme și evenimentele fizice din cadrul festivalului vor avea loc în locații indoor și spații outdoor, în conformitate cu legislația în vigoare privind gradul de ocupare al spațiilor.

Toate evenimentele din cadrul festivalului se vor derula în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități, care vor fi obligatorii atât pentru spectatori cât și pentru echipă, în vederea protejării sănătății tuturor. 

Asumarea riscurilor ce rezultă în urma participării la festival se va face de către toţi cei implicați: public, echipă și furnizori de servicii. 

Contăm pe sprijinul fiecăruia pentru respectarea regulilor și crearea unei atmosfere plăcute și sigure pentru toată lumea.  


REGULAMENT ACCES LA PROIECȚII ȘI EVENIMENTE:


·      Ușile se deschid cu 15 minute înainte de începerea evenimentelor. Vă rugăm să veniți cu cel puțin cu 20 de minute înainte pentru a evita cozile și aglomerarea. 

·      Recomandăm fiecărui spectator să poarte mască (medicală sau non medicală) atât la acces, cât și pe durata evenimentului. 

·      Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală modificată) și nici a celor care înregistrează temperatura corporală măsurată mai mare de 37,3°C. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, va fi măsurată din nou o singură dată, după 2-5 minute. Acestora li se vor returna banii pe biletul achiziționat.

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com