MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Proiecțiile de filme și evenimentele fizice din cadrul festivalului vor avea loc EXCLUSIV în spații OUTDOOR.

 

Toate evenimentele din cadrul festivalului se vor derula în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități, care vor fi obligatorii atât pentru spectatori cât și pentru echipă, în vederea protejării sănătății tuturor.

 

Asumarea riscurilor ce rezultă în urma participării la festival se va face de către toţi cei implicați: public, echipă și furnizori de servicii.

 

Contăm pe sprijinul fiecăruia pentru respectarea regulilor și crearea unei atmosfere plăcute și sigure pentru toată lumea.  

 


REGULAMENT ACCES LA PROIECȚII ȘI EVENIMENTE OUTDOOR:


·      Ușile se deschid cu 60 de minute înainte de începerea evenimentelor. Vă rugăm să veniți cu cel puțin cu 30 de minute înainte pentru a evita cozile și aglomerarea.

 

·      Accesul la evenimente se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minim 2 metri între persoane.

 

·      Fiecare spectator va trece prin filtrul de verificare temperatură situat la intrarea în incinta locațiilor.

 

·      Fiecare spectator va trebui să poarte mască (medicală sau non medicală) atât la acces, cât și pe toată durata evenimentului

 

·      Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura sau refuză purtarea măştii nu vor avea acces în locații. În aceste condiții, prețul biletului achiziționat va fi returnat.

 

·      Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală modificată) și nici a celor care înregistrează temperatura corporală măsurată mai mare de 37,3°C. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, va fi măsurată din nou o singură dată, după 2-5 minute. Acestora li se vor returna banii pe biletul achiziționat.

 


REGULAMENT DESFĂȘURARE PROIECȚII ȘI  EVENIMENTE OUTDOOR:


·      Accesul publicului este permis numai în conditiile purtării de mască (medicală sau non medicală) pe toata durata evenimentului. La cerere, organizatorul va pune la dispoziție măști medicale de unică folosință.

 

·      Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie sa acopere gura și nasul.

 

·      Participanții își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant, pus la dispoziție de către organizatori la intrarea în locații.

 

·      În locația Verde Stop Arena, fiecare bilet are alocat un cerc în interiorul căruia este permis accesul a maximum 4 persoane pe pufi. Ieșirea din zona alocata (cerc) se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare din zona de food trucks, aprovizionare băutură din zona de bar, deplasarea la toaletă sau urgență medicală.

 

·      În restul locațiilor publicul va sta pe scaune, iar distanţa fizică între persoane va fi de 2 m. Regula nu se aplică persoanelor care au achiziţionat bilete de 2 sau 4 persoane şi au venit împreună, acestea putând ocupa locurile alăturate. Participanții sunt rugați să nu ocupe scaunele apropiate (destinate celor cu bilete de grup) dacă au bilete single.

 

·      Nu este permisă schimbarea poziţiei scaunelor.

 

·      În toate zonele de așteptare din toate locațiile participanții vor păstra distanța de minim 2 metri

 

·      Scaunele, mesele, toaletele și toate suprafețele vor fi dezinfectate după fiecare eveniment.

 

 

Sponsor principal: Kaufland
Bilete prin: Eventbook
Partener de mobilitate: Autonom
Partener logistic: DHL
Partener digital: Canopy
Partener de monitorizare: mediaTRUST
Festivalul a fost fondat în 2008 de: Centrul Ceh București

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com