evenimente
Civil Society Pitch 3. Final Round
CIVIL SOCIETY PITCH powered by ONE WORLD ROMANIA încheie pe 19 martie 2019 ediția a 3-a, începută în martie 2018, cu un pitch public dedicat echipelor care au parcurs toate etapele proiectului început anul trecut, au documentat o temă corelată drepturilor omului și au realizat un trailer reprezentativ pentru documentarul în lucru.

În prima etapă a Civil Society Pitch 3 au participat la pitchul inițial din martie 2018 reprezentanți din partea a 13 ONG-uri și 19 regizori și artiști vizuali din 4 țări partenere: România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova.

La sesiunea de public pitching de pe 19 martie 2019 vor participa 5 echipe (regizor+ONG) care își vor prezenta proiectul de documentar în fața unui juriu internațional și a publicului interesat. Juriul format din cineaștii Mona Nicoară și Alecu Solomon va decide proiectul câștigător și One World Romania va oferi premiul de dezvoltare de 4.000 de euro.

Trăim în aceeași regiune, ne confruntăm cu aceleași dileme, scriem și vorbim despre aceleași provocări dar uneori uităm să comunicăm direct. Civil Society Pitch așază față în față cineaști (regizori sau producători de film documentar) și activiști / organizații care luptă pentru apărarea drepturilor omului. Unii o numesc facilitare, alții îi spun pețit. Indiferent de numele dat, ne interesează un singur lucru: încurajăm apariția de noi filme documentare în regiune. Civil Society Pitch oferă cadrul perfect pentru lucru: tutori străini cu vastă experiență în domeniu, un program dens pe parcursul a trei zile, mentorat pentru dezvoltare preț de șase luni și un premiu de 4.000 de euro celui mai bun proiect.


Sponsor principal: Kaufland
Partener de mobilitate: Autonom
Bilete prin: Eventbook
Partener logistic: DHL
Partener digital: Canopy
Partener de monitorizare: mediaTRUST
Festivalul a fost fondat în 2008 de: Centrul Ceh București

Some of the icons used in our website are from www.flaticon.com