BILETE, ABONAMENTE ȘI LOCAȚII

BILETE

Festival hub: POINT

16 - 24 martie | Luni-Vineri - 12:00 - 21:00 | Sâmbătă - Duminică - 10:00 - 22:00


BILET DE ZI
(Luni-Vineri până în ora 19:00 / Sâmbătă și Duminică până în ora 16:00)  
12 RON / 9 RON (elevi, studenți, pensionari, persoane cu dizabilități)

OFERTĂ SPECIALĂ - BILETUL PENTRU NEPOȚI ȘI BUNICI
În toate locațiile festivalului, la prima proiecției a zilei, vino cu bunicul/bunica la film și primești două bilete la preț de unul! 

BILET DE SEARĂ
(Luni-Vineri după ora 19:00 / Sâmbătă și Duminică după ora 16:00)
17 RON / 12 RON (elevi, studenți, pensionari, persoane cu dizabilități)


Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale cinematografelor pe toată perioada festivalului, online de pe EVENTBOOK și din punctele de vânzare Eventbook.


ABONAMENTE

ABONAMENT FULL FESTIVAL PASS (nominal) - 120 RON / 90 RON (elevi, studenți, pensionari, persoane cu dizabilități) 

Abonamentul asigură accesul la toate proiecțiile din cadrul festivalului. Cei care cumpără acest tip de abonament primesc cadou catalogul festivalului. Abonamentul poate fi cumpărat de pe EVENTBOOK și din rețeaua partenerilor, iar pe perioada festivalului, de la casele de bilete ale cinematografelor. Abonamentul redus se poate cumpăra de la casele de bilete și din rețeaua partenerilor Eventbook, prezentând dovada reducerii.

ABONAMENT 5 INTRĂRI (nenominal) - 60 RON

Abonamentul perfect pentru a merge cu prietenii la film. Abonamentul poate fi cumpărat de pe EVENTBOOK și din rețeaua partenerilor sau, pe perioada festivalului, de la casele de bilete ale cinematografelor.


Posesorii de abonamente de festival și abonamente de 5 intrări își pot rezerva locurile în sală pe eventbook.ro bifând "Am Festival Pass / Abonament 5 intrări / Invitație" în dreptul fiecărei proiecții alese. Nu se pot rezerva locuri la două sau mai multe proiecții programate la aceeași oră, în locații diferite. Rezervările nu sunt obligatorii, însă sunt recomandate pentru asigurarea locului la toate proiecțiile dorite. Rezervările expiră cu 5 minute înainte de ora începerii proiecției.


HARTA

Sponsor principal: KAUFLAND
Bilete prin: Eventbook
Partener logistic: DHL
Partener digital: Canopy
Partener de monitorizare: mediaTRUST
Festivalul a fost fondat în 2008 de: Centrul Ceh București